Stjärnan tillbaka – målskytt direkt för Frölunda: "Jävligt kul"

Johan Sundström, 24, var tillbaka för Frölunda mot Linköping efter att ha missat flera matcher. Då visade stjärnan vägen direkt för sitt lag. – Jättekul att vara tillbaka och bidra direkt, säger han.

ANNONS
|

Han är en av de ledande spelarna i Frölunda och har följt upp förra årets starka säsong minst lika vasst under hösten och vintern. De senaste matcherna har Frölunda dock fått klara sig utan Johan Sundström – mot Linköping var han tillbaka under tisdagskvällen.

– Jag har inte varit helt hundra. Det började med magen och sen var det lite annat som spökade. Det är en tid jag helst lägger bakom mig nu, säger han.

Väl tillbaka på isen dröjde det inte länge innan han presenterade sig. Sundström satte 1–0 i 4–0 segern mot Linköping i den första av två kvartsfinaler i Champions Hockey League.

ANNONS

– Jag fick ganska mycket tid på mig där och kunde vandra in och sätta dit den. Det var skönt, säger han.

Känslan att vara tillbaka?

– Jättekul att vara tillbaka och bidra direkt med en seger. Det var jävligt kul!

Formen då? Såg ganska bra ut?

– Det får folk avgöra från läktaren, men jag kände mig fräsch och har lyckats hålla mig igång på det sätt jag har kunnat. Det handlar om att äta rätt, sova bra och lite annat smått och gott.

Returen mot Linköping spelas nästa tisdag, då i Linköping och efter krossen i första mötet står Frölunda med enda benet i en semifinal.

– Vi har ju haft lite problem med Linköping vet jag så det var skönt att knäppa de på hemmaplan, säger Sundström.

ANNONS