Spelare ut på bår i Sveriges VM-match mot Belarus

Otäcka scener i Sveriges andra VM-match. Belarusiske backen Yevgeni Lisovets fick rullas ut på bår efter att han sett ut att ha fått Klingbergs knä i huvudet.
– Jag får en känsla av att det här är allvarligt, säger SVT:s Mikael Renberg.

ANNONS
|

Sveriges hann spela halva första perioden av den andra VM-matchen innan en otäck olycka ägde rum. Det var i en närkamp med Carl Klingberg som Yevgeni Lisovets såg ut att knockas av svenskens knä efter att han, till synes, trampat på pucken och tappat balansen.

LÄS MER:Toronto Maple Leafs till attack mot tidningen

Backen blev liggandes på isen och domaren blåste direkt av, samtidigt som lagkamraterna signalerade mot läkarteamet att komma.

Av bilderna att döma andades Lisovets, men det var oklart hur illa smällen hade tagit.

– Det ser även ut som han slår huvudet i isen, så det kan vara fråga om en skallskada eller en nackskada, säger SVT:s Mikael Renberg.

ANNONS

LÄS MER:Sandin äntligen målskytt när Toronto utjämnade

Renberg: Känns allvarligt

Lagkamraterna var märkbart skärrade, så även Carl Klingberg som inte gjorde något fult i situationen. Vilket Renberg menar på indikerar att det kan röra sig om en allvarlig skada.

– Jag får en känsla av att det här är allvarligt. Speciellt när du ser hur lagkamraterna reagerar, säger Renberg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS