Johan Rylander, Sofia Reideborn och Nicolina Eriksson diskuterar publikens återkomst till arenorna.
Johan Rylander, Sofia Reideborn och Nicolina Eriksson diskuterar publikens återkomst till arenorna. Bild: Olof Ohlsson

Sofia Reideborn gästar Sportkvarten

Hur ska svensk ishockey få tillbaka de bekväma soffsittande fansen till arenorna? Det diskuteras i veckans avsnitt av Sportkvarten som Göteborg HC:s målvakt Sofia Reideborn gästar tillsammans med hockeykrönikör Johan Rylander.
– Nu får man fasiken ta tummen ur, säger Reideborn.

ANNONS
|

Biljetterna till hockeymatcherna säljs inte slut och det verkar som att fansen hellre väljer soffan än hejarklacken. Trots lättnaderna och att allting börjar återgå till det normala har Frölunda svårt att fylla arenan när de möter rivalen Färjestad. Kanske kommer man i framtiden behöva söka sig till delvis nya målgrupper?

Hur ska den svenska hockeypubliken hitta tillbaka till arenorna? Det diskuterar programledare Nicolina Eriksson, GP:s hockeykrönikör Johan Rylander och Göteborg HC:s målvakt Sofia Reideborn i podcasten Sportkvarten.

– Ishockeyn kommer att dö om publiken inte kommer tillbaka, säger Reideborn.

Sportkvarten finns på Spotify, Acast och Podcaster – eller så lyssnar ni via spelaren ovan.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS