Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Snålberg" ruvar på hämnd: Inget är glömt

Sebastian Stålberg blev "Snålberg" med hela hockeykretsen och utlovade hämnd på Nicklas Lasu och Robin Figren. En hämnd som han för tillfället fått lägga på slutspels-is. – Men båda två har ett år kvar i Frölunda så det finns tid, säger Stålberg.

Det blev en stor snackis runt om i hockey-Sverige efter kuppen från Nicklas Lasu och Robin Figren. Sebastian Stålberg gled helt ovetandes omkring med "Snålberg" på tröjan i stället för Stålberg under Frölundas 3-2 seger mot Brynäs 8:e mars. 
– Figren och Lasu är utpekade, jag ska planera min hämnd nu, sa Stålberg efter matchen.

Medan hans lagkamrater laddar för slutspel och den fjärde semifinalen mot Luleå är Sebastian Stålberg fortfarande inte redo. Forwarden skadade handen i sista grundseriematchen och är ännu inte klar för spel. Under fredagens värmning gled han runt på isen i en grön tröja – vilket betyder att han inte är tacklingsbar.
– Det känns bra ändå så vi får se när jag kan spela. Det går framåt och enligt plan, jag tränar på för fullt, säger han.

När kan du vara redo igen?
– Vi får se ... jag tar det dag för dag.

Din utlovade hämnd på Figren och Lasu? Vad hände med den?
– Haha! Ingenting är glömt men just nu får det vara fokus på andra saker. Men båda två har ett år kvar i Frölunda så det finns tid ...

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.