Blir Ryan Lasch kvar i Frölunda trots allt? GP:s Johan Rylander tror att coronakrisen kan vara till Frölundas fördel i jakten på amerikanske poängmaskinen.
Blir Ryan Lasch kvar i Frölunda trots allt? GP:s Johan Rylander tror att coronakrisen kan vara till Frölundas fördel i jakten på amerikanske poängmaskinen. Bild: MATHIAS BERGELD

Säsongssummering i Fjärde Perioden – och en hel del annat

Ryan Lasch, 33, har öst in poäng i Frölunda men står nu utan något kontrakt och sneglar mot en flytt utanför Sveriges gränser. Men poängkungen kan bli kvar i Göteborg – trots allt.
– Den här coronakrisen skulle faktiskt kunna innebära att Lasch blir kvar i Frölunda, säger GP:s hockeykrönikör Johan Rylander i podcasten "Fjärde Perioden".

ANNONS
|

Det är dags att summera säsongen och se om Frölunda får godkänt eller inte med en seger i CHL och en sjundeplats i SHL:s grundserie.

Förutom säsongsummering, framåtblick och en liten koll på truppen blir det även snack om Ryan Lasch som trots allt kan bli kvar i Frölunda.

– Han pratar fortfarande med Frölunda. Den här coronakrisen skulle faktiskt kunna innebära att Ryan Lasch blir kvar i Frölunda, säger GP:s hockeykrönikör Johan Rylander i podcasten "Fjärde Perioden".

Vi utser även tre bästa spelarna i Frölunda den här säsongen, spelar med sämst immunförsvar i klubben, vem som är närmast att få ett NHL-kontrakt och sen slår vi vad.

ANNONS

Fakta: Fjärde perioden

Göteborgs-Postens hockeypodcast med fokus på Frölunda HC.

Fjärde perioden finns där poddar finns. Sök på Fjärde perioden i din spelare eller följ länkarna nedan:

Fjärde perioden på Spotify

Fjärde perioden på Apple Podcasts

Fjärde perioden på Google Podcasts

Fjärde perioden på Acast

Fjärde perioden på GP.se

ANNONS