Robin Lehner kastade handskarna – redo att slåss

I nattens match mellan Vegas Golden Knights och New Jersey Devils utbröt ett stort tumult i slutet av matchen. Då kastade göteborgaren och målvakten Robin Lehner handskarna, redo för att slåss.
– Sedan försökte jag ta tag i några stycken som ville visa hur tuffa de är och det accepterade de inte riktigt, säger 30-åringen efter matchen.

ANNONS
|

Det var bara 15 sekunder kvar av matchen mellan Vegas och New Jersey när ett sort slagsmål bröt ut. Det var efter att Devils-stjärnan Jack Hughes åkte på en hård tackling av Vegas Zach Whitecloud som hemmalagets tränare skickade in sina hårdföra spelare Mason Geertsaen och Nathan Bastian för att hämnas.

LÄS MER:Evander Kane och Robin Lehner utmanar Youtubestjärna i fight

Ett stort tumult utbröt på isen och i stort sett samtliga spelare var på något sätt i slagsmål, så även målvakten och göteborgaren Robin Lehner. Han ryckte tag i motståndare och kastade sedan av sig både mask och handskar som om han var redo att slåss.

– Jag minns inte alla detaljer, men alla började gruffas och någon kastade handskarna mot Mattias Janmark och då klev jag in för Janmark är ingen fighter, säger 30-åringen efter matchen.

ANNONS

– Sedan försökte jag ta tag i några stycken som ville visa hur tuffa de är och det accepterade de inte riktigt.

LÄS MER:Lehners problemfyllda resa – från Mölndal till Las Vegas

Lehner utvisades för misconduct och fick lämna isen efter sitt tilltag, som uppskattades av lagkamraterna.

– Det blev klassiskt gruff och Lehner visade att han inte tar någon skit. Det är bra, säger William Karlsson till Sportbladet.

Vegas vann matchen med 5-3.

LÄS MER:32 spelare från Frölunda med kontrakt i världens bästa liga

Se klippet från slagsmålet.

ANNONS