Rikard Grönborg rosenrasande – tappar humöret efter slutsignal

ZSC Lions Garret Roe sänktes med en ful tackling. Då tappade lagets svenska tränare, Rikard Grönborg, humöret och såg så rött det bara gick.
– Era jävla as, hör man svensken gapa i ett klipp som sprids på sociala medier.

ANNONS
|

ZSC Lions hade precis besegrat Lausanne HC med 1–0 i den schweiziska ligan, NLA. Så var allt frid och fröjd hos den svenske huvudtränaren, tidigare förbundskaptenen, Rikard Grönborg?

Knappast.

Raka motsatsen faktiskt.

Efter slutsignalen tappade han och assisterande tränaren Peter Popovic humöret rejält. I ett klipp som florerar på Twitter ser man hur Grönborg hänger över plexiglaset som skiljer motståndarlagens bänkar åt och pekar mot någon i det andra laget.

Låt oss säga som så att det inte var mycket mer än svordomar som utväxlades tränarna emellan.

– Hallå du, kom, kom!

I bakgrunden hör man någon på andra bänken svara.

ANNONS

– Dra åt helvete.

Grönborg igen.

– Så jävla pinsamt, era jävla as!

Anledningen till att den svenske huvudtränaren såg rött var att lagets poängkung, tidigare LHC-stjärnan, Garret Roe sänktes av Lausannes NHL-meriterade back Mark Barberio.

Roe utgick med en befarad huvudskada och återvände inte till matchen.

I den heta ordväxlingen hör man någon på motståndarbänken fråga ”Vad hände?”

Varpå Grönborg tog ny fart i sin ilska.

– Vad som hände? Skämtar du?!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS