Rasmus Dahlins show i natt - tre poäng mot Washington

Buffalo hade sju raka matcher utan mål i numerärt överläge. Den sviten är nu bruten med hjälp av den förre Frölundaspelaren.
– Vi har haft många samtal och till slut trillade den in, säger Rasmus Dahlin.

ANNONS
|

Under nattens drabbning mellan Washington Capitals och Buffalo Sabres stod den svenska stjärnbacken, Rasmus Dahlin, för tre poäng när laget körde över Washington med 6-2.

Dahlin började sin poängskörd med att assistera fram till Buffalos 1-1 mål och fortsatte sedan i den tredje med att göra mål i powerplay. Det var det andra målet i numerärt överläge för Buffalo som inte gjort ett powerplay-mål på sju raka matcher innan nattens drabbning.

– Vi har haft många lägen de senaste fem matcherna i powerplay utan att ha fått in den. Det kan skapa frustration men vi har fortsatt jobba på det och vi gjorde två fina mål idag och vi ska bara bygga vidare på det, säger Rasmus Dahlin till NHL.com.

ANNONS

Dahlin avslutade nattens drabbning med att assistera till Alex Tuch som fastställde slutresultatet till 6-2. Det innebär nu att laget knappar in på Washington och är nu fem poäng bakom i kamp om den sista slutspelsplatsen.

LÄS MER:Roger Rönnberg inför avgörandet mot Leksand

LÄS MER:Avslår överklagan – Östman fortsatt avstängd

LÄS MER:Succékedjan ska lyfta Damkronorna

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS