Kaosmatch mellan Florida Panthers och Ottawa Senators

Domarna fick nog under NHL-matchen mellan Florida och Ottawa.
I den tredje perioden visades samtliga spelare på isen ut.

|

Stämningen var hätsk i stort sett från att pucken släpptes till det att slutsignalen gick. Totalt delades hela 167 utvisningsminuter ut.

Tillställningen nådde sitt klimax halvvägs in i den tredje och avslutande perioden. Då körde Ottawas Brady Tkachuk på Floridas målvakt Sergej Bobrovsky varpå ett stort slagsmål utbröt på isen. I princip alla spelare deltog – någonting som fick domarna i Canadien Tire Center att tröttna.

När det hela var över lät det via arenans högtalarsystem meddelas att samtliga inblandade visas av isen.

– Alla spelare isen får tio minuter misconduct plus de andra straffen de gjort sig skyldiga till, röt domaren i sin mikrofon.

Det bäddade för en kaosavslutning där båda coacher hade glesa bås att jobba med. När röken lagt sig kunde Florida stå som segrare med siffrorna 5–0 på resultattavlan.

– Så här blir det i hockey ibland och det är därför denna sport är så jäkla härlig, säger Florida-coachen Paul Maurice enligt Sportbladet.