Joel Mustonen åter på is efter hjärnskakningen

Hjärnskakning och nackproblem har hållit Joel Mustonen, 26, borta från spel sedan början av oktober. Under onsdagen gick Frölundacentern på is för att testa att höja pulsen.

ANNONS
|

Det var under säsongens fjärde match, borta mot Rögle, i början på oktober som Joel Mustonen drabbades av en hjärnskakning efter en kollision.

– Det var en liten smäll. Det var ingen stor smäll, men den var ändå så pass tuff att den håller honom utanför spel, sade Roger Rönnberg då.

Han har även haft vissa problem med nacken under tiden.

LÄS MER:Tunga beskedet: Ny hjärnskakning i Frölunda

Efter sju missade matcher åkte Mustonen ut på isen i Frölundaborg, under onsdagen, för att testa att höja pulsen.

– Han ska klara nästa steg, vilket är träning på is med hög puls utan att få symptom. För att sen, i nästa steg, kunna träna mot motståndare och där är han inte än, säger Roger Rönnberg.

ANNONS

GP sökte även Joel Mustonen som dock avböjde intervju.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS