Gormley förlänger med Frölunda

Brandon Gormley, 27, har gjort succé i Frölunda sedan han kom till klubben. Nu har kanadensaren förlängt sitt kontrakt över nästa säsong.

ANNONS
|

Han hämtades in till klubben i januari från finska TPS Åbo. Sejouren i Frölunda började på bästa möjliga sätt med seger i Champions Hockey League-finalen efter vinsten mot Red Bull München.

Men kanadensaren skrev bara på ett kontrakt som sträckte sig över den här säsongen. Efter kvartsfinalsegern mot Malmö och inför den stundande semifinalen mot Luleå kommer belöningen för Gormleys fina spel.

Ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

– Det var ett enkelt val. Frölunda är ett topplag som jag vill spela i. Fansen är fantastiska och jag och min flickvän gillar och trivs i stan, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

– Ett bekymmer mindre och jag kan fokusera på det jag är här för, att spela hockey.

Under sin tid i Frölunda har det blivit 22 matcher och nio (3+6) poäng för kanadensaren.

– Han har tagit kliv sedan han kom från TPS och passar in i vårt spelsätt. Han är åkstark, passningssäker och användbar i olika spelformer. Dessutom är han en bra och sympatisk kille, säger sportchefen Fredrik Sjöström.

Brandon Gormley blir tredje spelaren i Frölunda som förlänger sitt kontrakt den senaste tiden efter Johan Mattsson och Anders Grönlund.

ANNONS