Filmstjärnan firade vilt när Frölunda föll

Frölunda tappade 2-0 till 2-4 till hemmafansens besvikelse. Gladare var de många Brynäs-supportrarna som var på plats i Scandinavium. En av dem: Rolf Lassgård som firade vilt på läktaren.

|

Det är kändistätt i Göteborg när det vankas filmfestival i stan. Rolf Lassgård är en av många stjärnor som har sökt sig till västkusten. På torsdagskvällen passade skådespelaren på att besöka Scandinavium där hans favoritlag, Brynäs, gästade serieledande Frölunda i SHL.

Inledningsvis såg det inte särskilt muntert ut för Lassgård och de många andra Brynäs-supportrarna som satt utspridda i Scandinavium. Hemmalaget hade full kontroll på händelserna och tog en bit in i den andra perioden ett ordentligt grepp om matchen när Johan Sundström vispade in 2-0.

Men sedan vaknade Brynäs. Jesper Jensen reducerade innan den andra periodpausen och i slutakten vände bortalaget på tillställningen när man med tre mål under matchens sista tio minuter stjälpte serieledarna och kammade hem tre poäng. Och det firades vilt bland bortasupportrarna - och inte minst Rolf Lassgård, som flera gånger zoomades in av kameran, levde sig in i matchen och hejade fram sina hjältar på isen.