Connor McDavids drömmål – årets snyggaste?

Connor McDavid har gjort det igen.
I storsegern mot Nashville stod den kanadensiska superstjärnan för en tidig kandidat till årets mål.

ANNONS
|

Edmonton Oilers-fansen har blivit bortskämda med drömmål sedan Connor McDavid kom till laget 2015. Nu har den kanadensiska superstjärnan gjort det igen.

Natten mot onsdagen gästade Edmonton Oilers Nasvhille Predators och körde då över hemmalaget.

Under matchen stod McDavid för en fullträff som, trots att säsongen är ung, är en stark kandidat till årets mål.

I slutet av den första perioden var McDavid på väg genom den neutrala zonen när han fälldes av en av Predators spelare. I de flesta fall hade sekvensen slutat med en utvisning, men McDavid – som kom i hög fart – lyckades snurra ett varv ståendes på sina knän och sen resa sig igen i ett friläge med pucken under kontroll.

ANNONS

Väl ensam med målvakten var det inte mycket att orda om. McDavid bjöd på ett sylvasst skott och fullföljde där sitt drömmål.

Ekholm hyllades av fansen

Under matchen fick även McDavids lagkamrat Mattias Ekholm en hyllning av Nashville då matchen blev hans första i staden, sedan klubben bytte bort honom under fjolårssäsongen.

– Mottagandet från publiken var förstås också fantastisk. När man är mitt i det får man kanske inte så många personliga hyllningar, men det fick jag ikväll. Det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma, säger Ekholm till Sportbladet.

LÄS MER:Joel Eriksson Ek tvåmålsskytt mot Montréal

LÄS MER:Söderblom tog det mesta när Chicago vann

ANNONS