Brad Marchand snodde åt sig ung supporters telefon – skickade hälsning

Det gäller att hålla i mobilen – eller kanske inte? För när unge Boston Bruins-supportern Aiden Smith skulle filma när spelarna gick av isen efter uppvärmning snodde superstjärnan Brad Marchand åt sig mobilen och spelade in en hälsning.
– Jag vet inte vems telefon det här är, men hoppas du har kul ikväll, säger han i klippet.

ANNONS
|

Det är lite av en tradition under NHL-matcher. Spelarna åker ut på isen en dryg timma innan match för att värma upp. När de går på och av isen står det alltid en mängd unga supportrar, på läktarna precis vid spelartunneln, som vill få en high five eller kanske autograf.

LÄS MER:Mardrömssviten fortsätter för Philadelphia

Inför torsdagens möte mellan Boston Bruins och Washington Capitals så var det en supporter som fick mer än en high five.

Unge supportern Aiden Smith hade sänkt ner sin mobiltelefon i spelartunneln för att filma när Bostonstjärnorna gick av isen och in i omklädningsrummet. Detta uppmärksammade superstjärnan Brad Marchand som valde att roffa åt sig telefonen och spela in en liten extra hälsning.

ANNONS

– Hallå där, det här är BM63 (Brad Marchand 63, tröjnumret) som går av efter uppvärmningen.

Han fortsätter:

– Jag vet inte vems telefon det här är, men jag hoppas du har kul ikväll för jag vet att jag kommer ha det. Hursomhelst ... jag måste dra, vi ses!

LÄS MER:Garpenlöv om Kina: Står inte högt på min lista

Aiden Smith fick en trevlig kväll, av allt att döma, eftersom Boston Bruins besegrade Washington Capitals med 4–3. Dock fick inte Brad Marchand en lika trevlig kväll då han utgick skadad efter en tuff tackling av Garnet Hathaway.

ANNONS