Andreas Johnsson. Arkivbild.
Andreas Johnsson. Arkivbild. Bild: NICK TURCHIARO

Andreas Johnsson tvingas till operation – borta minst åtta veckor

Torontos Andreas Johnsson skadade knät i torsdagens match mot Dallas Stars. Nu kommer beskedet att svensken tvingas till operation och blir borta från spel i minst åtta veckor, det säger lagets coach Sheldon Keefe enligt TSN.

ANNONS
|

I första perioden i torsdagens match mellan Toronto Maple Leafs och Dallas Stars lämnade Andreas Johnsson isen med ett skadat knä efter en kollision med en lagkamrat. Nu kommer ett dystert skadebesked för den förre Frölundaspelaren.

25-åringen tvingas till operation och blir borta från spel i minst åtta veckor, det säger Torontos coach Sheldon Keefe enligt TSN.

Johnsson missade tidigare under säsongen 15 matcher på grund av en benskada och har under de 42 matcher han spelat gjort 21 poäng för laget.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS