Irwin Rivera anklagas för två fall av mordförsök.
Irwin Rivera anklagas för två fall av mordförsök. Bild: TT/Bildbyrån

Irwin Rivera anklagas för två mordförsök – knivhögg sina systrar

Det var i torsdags som Irwin Rivera arresterades. Detta efter att hans två systrar hittats knivhuggna i UFC-stjärnans hem, skriver ESPN. Nu anklagas han för två fall av mordförsök.

ANNONS
|

UFC-fajtern Irwin Rivera arresterades i torsdags för två fall av mordförsök i Palm Beach i Florida, skriver ESPN. En talesperson från polisen har berättat för sajten att Rivera är anklagad för att ha knivhuggit två systrar.

Enligt ESPN ska en polisrapport göra gällande att Riveras systrar hittades med flera sticksår i hans hem, natten till torsdag. Den yngre av systrarna ska ha haft sår i ryggen, i huvudet och i armen. Den äldre hade skador i ryggen, ansiktet, armarna och händerna samt att hennes två lungor skulle ha kollapsat.

Båda två är vid liv.

LÄS MER:Tiger Woods växte upp med pappan Earls otrohetsaffärer

Erkänner knivskärning

Enligt ett vittne ska en av systrarna knackat på ytterdörren och skrikit: ”Han försöker döda mig! Hjälp min syster!”, varpå grannen ringde polisen. Flydde platsen gjorde också Rivera men hittades på morgonen och greps av polis. Då ska han ha sagt: ”Jag dödade mina systrar”.

ANNONS

I förhör ska sedan den 31-årige fajtern beskrivit hur han hade tagit sig in i systrarnas sovrum och knivhuggit dem. Anledningen enligt honom ska vara för att han fått order ”från högre makter” att göra dådet.

Irwin Rivera är anhållen för två mordförsök.

Sajten MMA fighting skriver att UFC har gjort ett uttalande där de skriver att de är väl medvetna om händelsen och att de samlar på sig information om ärendet. De skriver också att Rivera haft psykiska problem.

LÄS MER:Mayweather möter Youtube-stjärna i februari

Rivera gjorde sitt senaste UFC-framträdande i september där han förlorade mot Andre Ewell.

ANNONS