Hysén hyllas efter svaret på mammans efterlysning

Den ledsna mamman gick ut på sociala medier och efterlyste en kompis till sonen som inte hade någon att spela datorspel med, alla han frågat hade tackat nej. Då fick hon oväntat svar från Tobias Hysén, som nu vill lägga fokus på att få bort mobbning och uteslutning. "Säg åt din son att han är grym och att ingen ska säga nåt annat", skriver han på Twitter.

ANNONS
|

Inlägget har fått stor spridning på sociala medier, och de allra flesta skriver i kommentarerna att svaret från IFK Göteborgs Tobias Hysén värmer i hjärtat.

"Fan vad bra du är Tobbe. Som Djurgårdare, medmänniska och lärare har du alltid imponerat på mig, trots "felrandiga" färger ibland", skriver en person.

"Guldbollen till dig Tobbe, vilken människa du är", skriver en annan.

I ursprungsinlägget skriver en ledsen mamma om hennes son som inte har någon kompis att spela datorspel med på studiedagen från skolan.

"Mitt hjärta blöder när han kommer hem från skolan och berättar att ingen av killarna i klassen vill. Han har studiedag imorgon så kommer vara hemma", skriver hon.

ANNONS

Efterlysningen fångades snabbt upp av Tobias Hysén som svarade:

"Jag kan inte imorgon på dagen, men om din son vill spela imorgon kväll, så lovar ja att vi/jag/min son spelar med honom! Om ni vill kolla fotboll i Göteborg, så löser jag det också!! Säg åt din son att han är grym och att ingen ska säga nåt annat".

Under onsdagsmorgonen uppdaterade mamman sitt Twitterkonto med inlägget:

"Vet ni vad? Sonen vaknade nyss och är överlycklig".

I ett meddelande till GP skriver Tobias Hysén att de ännu inte sammanstrålat, eftersom han inte kunde spela under dagen, men så fort tillfälle ges så kommer de möta varandra i datorspelet. Han fortsätter skriva i meddelandet:

"Men ni behöver inte göra nåt extra av min del i det här. Skriv istället och lägg fokus på att man måste få bort mobbing eller uteslutning".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS