Cristiano Ronaldo. Arkivbild.
Cristiano Ronaldo. Arkivbild. Bild: AP/TT

Hård kritik mot Ronaldo efter gest

Cristiano Ronaldo har mött hård kritik efter att ha gjort en till synes obscen gest efter att hans al-Nassr vunnit mot al-Shabab med 3–2.

ANNONS
|

Efter slutsignalen kupade den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren handen över sitt ena öra och stötte sedan sin hand fram och tillbaka i närheten av skrevet, till synes riktat mot motståndarlagets fans, visar filmklipp som publicerats på sociala medier.

I bakgrunden hörs människor skandera "Messi" från läktarna, en referens till Ronaldos främste rival inom sporten. Incidenten fångades inte av tv-kamerorna, men vissa saudiska experter anser att Ronaldos tilltag bör få konsekvenser och enligt uppgifter i lokala medier ska Saudiarabiens fotbollsförbund ha inlett en utredning.

Den portugisiske stjärnan stod för ett straffmål i första halvlek medan Anderson Talisca noterades för två fullträffar.

39-årige Ronaldo har spelat för al-Nassr sedan början av 2023 och leder med 22 mål skytteligan.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS