Här är VM:s största stjärnor

I morgon startar 2017 års största idrottsmästerskap. Friidrotts-VM kommer till London och med det en mängd profilstarka kastare, löpare och hoppare. GP ger dig de 15 största namnen.

ANNONS
|

Friidrotts-VM hägrar runt hörnet och London har intagits av världseliten. En av de allra mest lysande stjärnorna är Usain Bolt, som återigen har siktet inställt på att visa att han är världens snabbaste man på 100 och 200 meter.

Jamaicanen har inför mästerskapetaviserat att det här dessutom kommer bli hans sista tävling. Ett beslut som han har varit tydlig med kommer stå fast.På den sista presskonferensen inför VM fick han frågan om han skulle kunna tänka sig att fortsätta – om han misslyckas med att bli bäst.

– Det kommer inte att hända, så vi kommer inte att ha det problemet, svarade han självsäkert.

ANNONS

Men trots att karriären alltså ser ut att ta slut hoppas Bolt att hanför lång tid ska finnas kvar i historieböckerna.

– Ingen idrottare vill se sinarekord bli slagna. Jag vill inte det. Jag vill att mina barn ska se mina rekord när de är 15 och 20 år gamla och säga: ”Du är fortfarande bäst”.

Utöver Bolt kommer flera andra superstjärnor finnas på plats i London. Kika in bildspelet för att se vilka GP tycker är de största namnen.

ANNONS