Hånen mot McGregor efter comebacken: ”Är en bedragare”

Conor McGregor, 32, åkte på en förlust i comebacken. Efteråt hånas UFC-stjärnan av flera av sina rivaler. Däribland boxaren, Floyd Mayweather Jr. ”Han är en bedragare”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Det var en upphaussad match.

Conor McGregor skulle återvända till UFC och den irländske stjärnan var segerviss inför mötet med Dustin Poirier inför helgens möte i UFC 257.

Matchen skulle inte ta särskilt lång tid innan den var över.

Efter en ganska jämn första rond var det Poirier som tog över totalt i andra. Det skulle sluta med att Conor McGregor åkte på sin första förlust på knockout under sin karriär och comebacken slutade med en förlust.

– Dustin är en riktigt bra fajter. Det enda jag kan göra är att resa mig och gå vidare starkare från det här, och det är exakt vad jag kommer att göra, sa McGregor i intervjun efter matchen.

ANNONS

”Långt bort från verkligheten”

Han passade även på att lova att det här inte var slutet på hans karriär.

– Ja, självklart. Jag behöver aktivera mig för att må bra. Det här blir en tuff förlust för mig att svälja, men nu är det 1-1 i matcher mellan oss, så vi får göra om det här. Just nu vill jag bara hem till hotellet och träffa mina barn.

LÄS MER:Så är det att träna inomhus under corona

I samma veva som förlusten var ett faktum kom pikarna från hans rivaler. Det började med att Khabib Nurmagomedov öppnade sin mun när han hånade McGregor efter förlusten.

”Det här är vad som händer när du byter ut ditt team, lämnar de sparringpartners som gjort dig till mästare och börjar sparra med små barn, långt bort från verkligheten”, skriver han på Twitter.

LÄS MER:Sex göteborgare om att träna på gym under corona

Han var dock inte ensam om att håna den irländske stjärnan. För även boxaren, Floyd Mayweather Jr, var snabb på att gå till attack mot McGregor och kallade honom för ”bedragare”.

”Jag ser den här bilden och tänker att världen vet om att han inte är något annat än en bedragare, McLoser, som kan stjäla allt från mig och ändå bli älskad, samtidigt som jag blir hatad”, skriver han på Instagram och tillägger.

LÄS MER:IFK Göteborgs Pontus Farnerud om diskussionerna med Marcus Berg

”Det är bara ett tecken på att rasism fortfarande existerar. Det är sorgligt att du kan vara ett fattigt svart barn från gettot, som har hanterat rasism hela livet och jobbat extremt hårt för att ge sig själv och familjen bättre förutsättningar, och ändå få det största hatet från ditt eget folk.”

ANNONS

LÄS MER:Har lämnat allt – för att jaga drömmen 600 mil hemifrån

Ifrågasätts av UFC-presidenten

Oavsett om det blir en fortsättning på karriären eller inte för Conor McGregor så fortsätter han att skapa rubriker. Efter förlusten i comebacken ifrågasattes hans livstil av UFC-presidenten, Dana White.

– Det finns två vägar att gå här – sugen på mer eller lägga av. Han (McGregor) har pengarna. Det här är precis som Rocky III när du blir erbjuden en hundra meter lång yacht. Det är svårt att vara en vilde när han lever som han gör. Han hade hungern när han var en liten grabb, nu har han allt han någonsin velat ha. Så jag vet inte, det får bli antingen eller, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS