Blytung förlust - nu är Sävehof piskade att vinna

Larvik besegrade Sävehof med 38-32 och den tunga förlusten gör att Sävehof måste vinna mot Esbjerg för att ha en chans att gå vidare i Champions League.

|

Trots att Sävehof kämpade hann de aldrig ikapp Larvik. Norskorna leder nu gruppen före Krim.

Matchen mellan Sävehof och Esbjerg nästa helg blir avgörande för vilka lag som ska gå vidare.

Sävehof inledde med en blek första halvlek.

Försvarsspelet var darrigt och i offensiven slavades det för mycket.

Men även om Larvik spelmässigt var bättre på det mesta så speglades det inte målmässigt. Sävehof hängde med hyfsat och som minst skilde det bara ett par mål mellan lagen.

I den senare delen av halvleken drog det bättre spelande Larvik i väg och ledde i paus med 21-14.

Precis som i tidigare matcher inledde Sävehof så mycket bättre i den andra halvleken - full fart framåt och plötsligt stod det bara 21-18 till Larvik.

Men norskorna la i ännu en växel, ryckte, drog i väg och hade både matchen och segern under kontroll.