Berggren dementerar bortröstning av Larholm

Jonas Larholm lämnade IK Sävehof efter en "incident" under klubbens träningsläger. Nu skriver GT att lagkamraterna röstade bort honom under ett internt möte. Något sportchef Emil Berggren starkt dementerar.
– Det har absolut inte varit några omröstningar, säger Berggren till GP.

ANNONS
|

Jonas Larholm skulle vara spelande tränare i IK Sävehof när säsongen, på fredag, drar igång.

Men dagar innan premiären valde han att hoppa av. Detta efter att han enligt, uppgifter till GP, ska ha uppfört sig olämpligt under klubbens träningsläger i slutet av augusti.

– Det har varit en incident som vi har följt upp, berättade klubbdirektör Stefan Albrechtson för GP.

LÄS MER: Jonas Larholm lämnade Sävehof – efter olämpligt uppträdande

”Direkt felaktigt”

Albrechtson berättade att Larholm själv valde att hoppa av efter att klubben valt att konfrontera honom. Nu kommer dock nya uppgifter.

Enligt GT ska nämligen lagkamraterna haft ett internt möte där de röstade om Larholms framtid. Enligt tidningens uppgifter ska en stor majoritet röstat bort honom.

ANNONS

När GP når Stefan Albrechtson säger han så här om uppgifterna.

– Jag vet inte om det har haft något möte. Jag har pratat med spelarna som har haft ledande roller, sedan har jag ingen aning om de har suttit och haft någon handuppräckning eller inte.

GP kontaktade även sportchef Emil Berggren som starkt dementerar dessa uppgifter.

– Som vi har sagt håller vi detta internt av respekt för inblandade parter. Men det där kan jag säga är direkt felaktigt. Det har absolut inte varit några omröstningar från lagens sida. Mer än så kommer jag inte att säga.

ANNONS