Redan två månader efter att ha fått sitt andra barn är Isabelle Gulldén tillbaka på handbollsplanen. Arkivbild.
Redan två månader efter att ha fått sitt andra barn är Isabelle Gulldén tillbaka på handbollsplanen. Arkivbild. Bild: PETTER ARVIDSON

Bella Gulldén tillbaka – två månader efter förlossningen

Isabelle Gulldén har gjort comeback på handbollsplanen. Knappt två månader efter att hon fött sitt andra barn spelade hon match mot Skuru på hemmaplan.
– Jag tar i så mycket jag kan, säger landslagsstjärnan till sajten Skånesport.

ANNONS
|

Efter drygt ett års frånvaro från elithandbollen fanns Isabelle Gulldén åter med i Lugi-truppen som mötte Skuru i handbollsligan på söndagskvällen.

Sammanlagt fick hon tio minuter speltid på plan.

– Jag tar i så mycket jag kan, men fort går det inte eftersom jag har en liten som blir åtta veckor på tisdag, säger Gulldén till Skånesport.

Det var i slutet av november som Bella Gulldén via instagram meddelade att hon blivit mamma för andra gången. Gulldén som även har dragits med knäproblem hade under sommaren tillkännagivit att hon drog sig tillbaka från klubben för studier och sin graviditet.

ANNONS

I träning efter sex dagar

Redan när hon fick sitt första barn var Gulldén tillbaka på handbollsplan inom tre månader, och det skulle alltså inte bli någon skillnad efter nummer två.

Enligt Lugis tränare Mads Lyhne Niesen var hon tillbaka i träning redan sex dagar efter födseln.

– Hon är inte i toppslag ännu, såklart. Men hon har varit med och tränat nästan lika mycket som de andra tjejerna i laget de senaste dagarna, säger han till Skånesport.

Lugi ligger just nu sist i tabellen med endast tre poäng på hela säsongen. Även mötet mot Skuru slutade med förlust med 21–30.

LÄS MER:Andreas ”Stycket” Nilsson klar för Önnered

LÄS MER:Svenska EM-debutanten: "En pojkdröm"

LÄS MER:Sävehof inifrån – följ med bakom kulisserna under match

ANNONS