Glenn Hysén släpper en jullåt: ”Jag älskar allt med julen”

Han har testat på det mesta under sitt liv. Nu ger Glenn Hysén, 61, sig på en ny karriär som sångare när han släpper jullåten ”Tomten eller?”.
– Jag älskar allt med julen och det är en jäkligt mysig högtid, säger han.

ANNONS
|

För ett par veckor sedan ringde det på Glenn Hyséns telefon.

Då var det några musiker som kom med idén om att han skulle spela in en jullåt.

Något som fotbollsprofilen inte tvekade på att göra.

– Jag skrattade åt det i början ju! Jag kan absolut inte sjunga ... de har faktiskt inte förvrängt något vilket hörs i början. I början låter det ganska så jäkla illa. Det är inga bra tonarter där inte men själva låten är ju bra. Det är så en julåt ska vara. Det är inte som den där ”Gläns över sjö och strand” utan det här är en låt du kan ta i på ett annat sätt. Det är lite mer fart i den här, säger han.

ANNONS

Är du nöjd med resultatet eller?

– Absolut! Det är jag definitivt! Det var jävligt roligt att göra det här och resultatet som faktiskt är ganska bra är definitivt inte min förtjänst. Jag har ju bara spelat in lite och sen har några andra gubbar klippt det och gjort hästjobbet.

Vad siktar du på nu? Sälja platina eller?

– Haha! Om det blir en jäkla succé så hade det ju varit sjukt roligt men om det inte blir så då blir det ingen katastrof heller. Jag bryter inte ihop om det inte skulle vara någon som lyssnar på den utan jag tycker bara att det var en jäkla rolig grej att göra. Den släpps ju på vinyl till och med. Bara det är ju sjukt.

Julen är en favorit hos Glenn

Julen börjar så sakta närma sig och just julen är en högtid som står högt i kurs hos Glenn Hysén.

– Jag älskar allt med julen! Jag älskar ju i och för sig alla högtider och sådana grejer förutom det där med att springa i kyrkan. Det vet jag knappt hur man gör men högtider och framförallt julen är en jäkligt mysig högtid, säger han.

Förresten, vilken är den bästa jullåten?

ANNONS

– Oj! Det är en jäkla svår fråga ju ... jag är ju inget fan av sådana där långsamma låtar där man somnar och grejer. Jag får nog säga ”Tänd ett ljus”. Den är det fart i och det är mer min typ av musik.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS