Frida Hansdotter har blivit mamma till en son

Frida Hansdotter, 35, har blivit mamma. Detta efter att hon fött en son – fem veckor för tidigt.
”2020 blev det bästa året i mitt liv”, skriver den tidigare alpina stjärnan på Instagram.

ANNONS
|

Hon var en av de mest folkkära svenska alpinstjärnorna under sin tid som aktiv. Frida Hansdotter avslutade karriären 2019 och året innan tog hon OS-guld i Pyeongchang.

– Att vinna är ju det man vill, det är därför man tävlar. Så att få stå högst upp på pallen, att vara bäst i världen, det är helt sjukt, sa Hansdotter efter guldet.

LÄS MER:Lindsey Vonn och PK Subban går skilda vägar

Den 28 december fick hon uppleva en annan sorts glädje. En större glädje. Det när hon och sambon Richard Jansson fick en son – fem veckor tidigare än förväntat.

”Han bestämde sig för att komma tidigare än planerat. 2020 blev det bästa året i mitt liv. Så mycket kärlek till min älskling. Jag önskar er alla ett gott nytt år”, skriver Hansdotter på Instagram.

ANNONS

Många gratulationer

I det sociala mediet får 35-åringen många gratulationer. En av dessa kommer från den nyblivna mamman och Göteborg FC-stjärnan Elin Rubensson.

LÄS MER:Stenmark om livet som morfar: ”Drivet idag är min familj”

”Åhh! Stort grattis”, skriver Rubensson.

Även handbollsstjärnan Isabelle Gulldén, som fick sonen Lias sommaren 2019, och som precis avslutat en väldigt lång och framgångsrik landslagskarriär gratulerar efter Hansdotters glädjebesked.

”Åh! Stort grattis till er. Hoppas allt har gått bra!!!”, skriver Gulldén.

Även den alpina ikonen Anja Pärson har skrivit:

”Wow!! Grattis!! Så himla härligt och jag kan tänka mig omskakande! Längtar till vi får träffa guldklimpen”.

LÄS MER:Kändisarna investerar i Angel City Football Club

OS-guldet i slalom 2018 är Frida Hansdotters främsta merit. Hon har även två VM-silver och tre VM-brons på meritlistan. 2015 plockade hon hem totalsegern i slalomcupen.

ANNONS