Zlatan Ibrahimovic bild med Novak Djokovic och Nasser Al-Khelaifi

Zlatan Ibrahimovic syntes under VM-finalen i Qatar.
Nu har han lagt upp en bild därifrån – tillsammans med tennisstjärnan Novak Djokovic och Paris Saint-Germain-presidenten Nasser Al-Khelaifi.
”Tack för en oförglömlig vistelse”, skriver svensken.

ANNONS
|

Zlatan känner båda sedan tidigare. Al-Khelaifi från tiden i PSG, där de skapade ett tajt band. Djokovic och svensken har synts tillsammans på flera andra stora idrottsevenemang.

Både två har under det senaste året blivit föremål för kritik. Djokovic främst från fadäsen inför Australian Open, då rättsväsendet tvingade honom att lämna landet innan turneringen ens börjat eftersom han vägrat visa papper på om han var vaccinerad mot covid-19 eller inte.

”Har ingenting med politik att göra”

Al-Khelaifi så sent som under VM. Qatariern är förutom president i PSG bland annat också Qatar Sports Investments ordförande. En sluten aktieägarorganisation, som uppges vara ägt av Qatars finansdepartement, som pumpar in pengar i landets idrottssatsningar.

ANNONS

När han för två veckor sedan fick frågor om den av Fifa förbjudna ”One Love”-bindeln, som är ett lagkaptensarmband som bärs för att understryka rätten till att vara sig själv som man är, svarade han:

– Sport är sport, det har ingenting med politik att göra, det har ingenting att göra med det vi gör här i Qatar. Det är bara sport och fotboll, till Sky Sports enligt Fotbollskanalen.

Qatarisk flagga

Tillsammans med dessa herrar poserade Zlatan och skriver:

”Tack för en oförglömlig vistelse och ett oförglömligt VM. Finalen kommer stanna i historieböckerna för evigt”.

Till inlägget lade han till en qatarisk flagga.

Argentina kröntes till mästare efter ett rafflande straffdrama mot Frankrike.

LÄS MER:Zlatan på plats på VM-finalen i Qatar

ANNONS