Uppgifter: Poya Asbaghi nära Barnsley

Den tidigare IFK Göteborg-tränaren Poya Asbaghi uppges vara nära ett nytt jobb. Enligt Expressen är han detaljer från engelska Barnsley.

ANNONS
|

Poya Asbaghi fick lämna jobbet som tränare för IFK Göteborg förra hösten. Några månader senare stod det klart att han skulle ta över som förbundskapten för det svenska U21-landslaget. Nu kommer uppgifter om att han kan lämna det uppdraget för ett nytt jobb – i England.

Enligt Expressen är Asbaghi bara detaljer från en övergång till Barnsley i Championship, den engelska andraligan. Klubben sparkade nyligen sin tränare Markus Schopp och enligt tidningen är det alltså svensken som tar över. Expressen skriver att Poya Asbaghi var aktuell för jobbet i Barnsley redan i somras. Barnsley ska ha kontaktat Svenska fotbollförbundet om att köpa loss Asbaghi.

ANNONS

LÄS MER:Här är veckans elva i Göteborgsfotbollen

Om övergången går i lås kommer Poya Asbaghi, enligt Expressen, ta med sig Ferran Sibila, som var assisterande under honom i IFK Göteborg, till England.

Barnsley ligger för närvarande på 23:e plats, näst sist, i Championship.

LÄS MER:Försökte göra slut med IFK Göteborg – blev medgångssupporter

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS