Tottenhams Dele Alli slagen i ansiktet under rån i sitt hem

Tottenhamstjärnan Dele Alli blev slagen i ansiktet när knivbeväpnade rånare tog sig in i hans hem, det skriver bland annat The Guardian. "Det var en hemsk upplevelse, men vi mår bra nu", skriver Alli på Twitter.

ANNONS
|

Natten till onsdagen tog sig två personer in i Premier League-stjärnans hem i London. Rånarna var beväpnade med knivar och hotade Dele Alli, som också ska ha fått ett slag i ansiktet, det skriver bland annat The Guardian.

"Två män tog sig in i egendomen och snodde smycken och klockor innan de flydde. En man i 20-års åldern, som bodde i huset, ska ha fått en lindrig skada i ansiktet efter att han blivit attackerad. Han behövde inte uppsöka sjukhus. Ingen har gripits", skriver polisen om ärendet enligt tidningen.

LÄS MER:Danny Rose riktar skarp kritik mot Premier League-omstart

Under onsdagskvällen gav Tottenhamstjärnan ett lugnande besked på sociala medier.

ANNONS

"Tack för alla meddelanden. Det var en hemsk upplevelse, men vi mår bra nu. Jag uppskattar all stöttning", skriver han själv på twitter.

LÄS MER:Kyle Walker uppges ha festat med prostituerade

Dele Allis klubb är medvetna om vad som hände natten till onsdagen.

"Vi har erbjudit vårt stöd till Dele och de som isolerat sig med honom. Vi uppmuntrar vem som helst som har information att hjälpa polisen med att ta utredningen framåt", säger en talesperson till The Guardian.

Rånet skedde bara två månader efter lagkamraten Jan Vertonghen´s familj rånades medan han var bortrest för att spela Champions League i Tyskland. Familjen ska dock ha inte ha skadats under rånet, skriver The Guardian.

ANNONS