Pierre Tillman hoppas på ännu Indienchans.
Pierre Tillman hoppas på ännu Indienchans.

Tillman siktar på ny chans i Indien

ANNONS
|

Utöver de gamla stjärnorna fanns ett bekant ansikte med på planen för de gäng unga killar som hängde mot staketet för att se Delhi Dynamos träna på Hjällbovallen: den tidigare Varbergsspelaren Pierre Tillman.

Han har varit i kontakt med indisk fotboll förut. Under förra säsongen hade Pierre Tillman kontrakt med Chennaiyin FC från testaden Chennai. Men strul med övergången gjorde att han aldrig blev spelklar. Processen från fjolåret pågår fortfarande.

– Det krånglade med kontraktet förra året så det är fortfarande en process. Det är där vi är nu, så vi får se vad som händer med det.

Kan du vänta hela vägen fram tills ligan startar med att det ska lösa sig?

ANNONS

– Det är en ensam sak så det har inget med det här att göra och kommer inte att påverka någonting, utan det är en egen process.

I stället för att tänka på det som varit lägger Pierre Tillman fokus på att genom provspel ta en plats i Delhi Dynamos.

– Det är min förhoppning. Att få en ny chans och få lite revansch. Jag kör på här bara så får vi se vad som händer, säger Pierre Tillman.

Du blev inte avskräckt av det som hände förra gången.

– Det är klart att det var tråkigt, men det är sådant som händer i fotboll. Nu känner jag bara revanschlust.

Hur är det att köra med det här laget?

Det är klart att det är speciellt med (Florent) Malouda och sådana som fortfarande är väldigt bra. Det är ju legendarer så det är klart att det är väldigt speciellt.

Läs också: Ny karriär för en av Norges största

ANNONS