The Guardian: Carlo Ancelotti stämmer Everton

För två år sedan lämnade tränare Carlo Ancelotti Everton. Nu stämmer han sin tidigare arbetsgivare, det rapporterar The Guardian.

ANNONS
|

Stjärntränaren Carlo Ancelotti, som nu är i Real Madrid, var tränare för Everton mellan 2019 och 2021. Nu rapporterar The Guardian att den 64-årige italienaren stämmer Premier League-klubben.

Domstolsprotokoll ska visa att Ancelottis advokater lämnade in stämningsansökan i fredags och The Guardian skriver att det handlar om "allmänna kommersiella avtal och uppgörelser". Tidningen skriver att fallet kommer tas upp i rätten. Varken Everton eller Acelottis advokater har uttalat sig om saken.

Everton är redan i en ekonomiskt pressad situation, bland annat på grund av att klubben arbetar med en ny arena som ska stå klar till säsongen 2024/2025.

ANNONS

För ett par månader sedan meddelade Premier League att Everton utreds för brott mot ligans ekonomiska regelverk.

Sedan 2021 tränar Ancelotti Real Madrid, som han också ledde mellan 2013 och 2015. Han är en av få som vunnit Champions League både som spelare och tränare.

LÄS MER:Silvio Berlusconis Milan – och relationen med Zlatan

LÄS MER:Julia Roberts hälsning till Pep Guardiola

LÄS MER:Supportrar: Uefa behandlade fans som boskap

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS