Terry Flanagan stormade planen – kramade Erling Haaland

Erling Haaland fick en oväntad kram efter att han gett sitt Manchester City ledningen.
Det visade sig vara den före detta världsmästaren i boxning, Terry Flanagan, som stormade planen för att hoppa på den norske superstjärnan.

ANNONS
|

Det fanns knappast något oväntat i resultatet. Att Manchester City skulle besegra Sheffield United i Premier Leagues tredje omgång och därmed knipa säsongens tredje raka vinst hade nog de flesta tippat.

Att däremot en före detta världsmästare i boxning helt plötsligt skulle springa ut på planen och hoppa på Citys norske superstjärnan Erling Haaland var det nog inte många som hade förväntat sig, däremot.

Men så blev det i vilket fall.

Haaland hade tidigare bränt en straff, men gjorde inga misstag när han nickade in ledningsmålet efter ett perfekt inlägg från Jack Grealish.

Norrmannen firade framför City-sektionen och helt plötsligt hade en man, som såg ut att vara en helt vanlig supporter, kastat upp på Haalands rygg för att krama om honom.

ANNONS

Haaland verkade inte bry sig nämnvärt, utan fortsatte firandet ostört – samtidigt som vakter snabbt tog hand om den planstormande mannen, som alltså inte var vem som helst.

Det visar sig nämligen att mannen var den före detta världsmästaren i lättvikt Terry Flanagan. Den 34-årige numera pensionerade boxaren är född i Crumpsall, strax utanför Manchester och är ett erkänt stort City-fan

Terry Flanagan.
Terry Flanagan. Bild: CRAIG BROUGH

Nu är frågan när Terry Flanagan kommer kunna vara på plats för att se sitt älskade City spela igen. Premier League-klubbar har skärpt straffet för planstormning och tidigare i år meddelade Liverpool att en 16-årig kille har portats från Anfield på livstid efter att han stormat planen i samband med att Liverpool besegrat Manchester United.

LÄS MER:Inhoppande Núñez hjälte för decimerat Liverpool

LÄS MER:Olsens första ligastart sedan januari – Villa vann

LÄS MER:Fulham bröt Arsenals segersvit – trots tio man

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS