Solskjaer och Mourinhos ordbråk efter toppmötet

Manchester United vann mötet med Tottenham med 3-1. Efteråt handlade dock det mesta om bråket mellan de två tränarna, Ole Gunnar Solskjaer och José Mourinho.
– ”Sonny” har tur att hans pappa är en bättre person än Ole, säger Tottenhams tränare José Mourinho.

ANNONS
|

Under mötet mot Manchester United blev Tottenham-stjärnan Hueng-Min Son liggandes på gräset efter att ha fått en hand i ansiktet av Scott McTominay. Detta var något som väckte stor frustration hos spelarna i Manchester United men även hos lagets norske tränare, Ole Gunnar Solskjaer.

LÄS MER:Ettan – svensk fotbolls nya guldgruva

– Om min son låg ner i tre minuter och behövde hjälp av tio kompisar för att ta sig upp skulle han inte få någon mat, sa Solskjaer efter matchen.

Det uttalandet skulle dock inte landa så väl hos José Mourinho.

LÄS MER:Här är 15 spelare som slog stort i Ettan 2020

För när Tottenham-tränaren mötte pressen efter förlusten tog han snabbt upp orden från Ole Gunnar Solskjaer.

ANNONS

– ”Sonny” har tur att hans pappa är en bättre person än Ole. Som pappa måste du alltid se till att dina barn får mat, det spelar ingen roll vad de har gjort. Du får till och med stjäla för att mätta dem. Jag är väldigt, väldigt besviken. Jag har sagt åt Ole vad jag tycker om hans kommentarer.

LÄS MER:Gais hittade hyllade Adam Egnell – av en slump

Matchen vann Manchester United med 3-1. Detta trots att laget fick ett mål bortdömt efter en VAR-granskning. Efter segern befäster Manchester United sin andraplats i Premier League med sju poängs försprång till trean, Leicester.

Upp till serieledande Manchester City är det hela elva poäng för United.

ANNONS