Se upptaktsträffen Fotbollspuls inför allsvenskan och superettan

Profiler från alla elitlag i väst samlades på Draken för att låta sig grillas under upptaktsträffen ”Fotbollspuls”, ett initiativ från företaget Tången. Se evenemanget i efterhand här.

ANNONS
|

Bara dagar innan premiärerna i de båda allsvenskorna och superettan samlades representanter från fotbollseliten för att kliva upp på scenen och grillas av en expertpanel. En expertpanel som bestod av Olof Lundh från TV4/Fotbollskanalen, podd-profilen och tidigare IFK Göteborg-spelaren Pontus Wernbloom samt GP:s fotbollsreporter Philip Trollér.

Oavsett om du är supporter till IFK Göteborg, Gais, Häcken, Elfsborg eller Öis så kan du förvänta dig att just din klubb kommer att få tid i rampljuset.

Det dök också upp hemliga gäster som tog plats på scen under kvällens gång.

Se hela sändningen från eventet i spelaren nedan.

Profiler från alla elitlag i väst samlades för att låta sig grillas av Pontus Wernbloom, Olof Lundh och GP:s egna Philip Trollér.
Profiler från alla elitlag i väst samlades för att låta sig grillas av Pontus Wernbloom, Olof Lundh och GP:s egna Philip Trollér.

LÄS MER:GP tippar allsvenskan 2024

LÄS MER:IFK Göteborgs Pontus Dahlberg skadad

LÄS MER:Även Gais utan arenaavtal – dagar före premiären

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS