Rose Bertram slår tillbaka mot anklagelserna om att ha försökt skaffa barn med Mbappé

Modellen Rose Bertram anklagas för att ha försökt skaffa barn med Kylian Mbappé.
Nu slår hon tillbaka mot anklagelser, enligt franska medier.

ANNONS
|

Belgiska Rose Bertram är modell och följs av över en miljon på Instagram. Under vintern har hon pekats ut som den franska stjärnan Kylian Mbappés flickvän.

Bland annat sågs hon på läktaren under VM i Qatar när Frankrike mötte Polen. Men varken Rose Bertman och Kylian Mbappé har dock uttalat sig om relationen och det är inte känt om de har dejtat eller inte.

Rykten har däremot florerat och fått Rose Bertram att ryta ifrån på Instagram.

”I normalt fall svarar jag inte på skvaller och rykten, men det finns en gräns som man inte får gå över. De senaste veckorna har lögner spridits om mig och de orsakar allvarlig skada för min familj, mig och de runt mig”, skriver hon.

ANNONS

Hon skriver även att det värsta är att folk tror på det fast det är ”nonsens utan riktig fakta”.

Enligt Getfootballnewsfrance ska inlägget handla om ett specifikt rykte där en bloggare hävdat att Rose Bertram försökt skaffa barn med Kylian Mbappé för att ”säkra sin framtid”.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS