Rådet till Kylian Mbappé: Ha inte din mamma som agent

Kylian Mbappé spelar än så länge kvar i PSG.
Enligt stjärnagenten Yvan Le Mées är det hans mammas fel.
– Jag är övertygad om att han hade varit i Real Madrid för två år sedan, om han hade haft en agent, säger hon i en intervju med franska RMC.

ANNONS
|

Mbappé har länge ryktats till Real Madrid. Under föregående vända valde han i sista stund att i stället förlänga med PSG. Kontraktet som undertecknades sträcker sig över nästa säsong – under försommaren lät Mbappé meddela att han inte har för avsikt att stanna längre än så.

Därmed är en eventuell Real-flytt åter på tapeten. Antingen 2024 – eller redan i sommar.

Den som representerar Mbappé lär därför ha att göra. Faktum är att denna någon är hans egna mamma, Fayza Lamari. Då Lamari har begränsad erfarenhet inom ämnat får det stjärnagenten Yvan Le Mées att spekulera.

Hon tror att Mbappé redan hade spelat i Real vid detta lag – om han haft en annan agent.

ANNONS

”Verkar inte glad”

– Jag är övertygad om att han hade varit i Real Madrid för två år sedan, om han hade haft en agent, säger hon i en intervju med franska RMC.

Hon fortsätter:

– När man inte kan koderna, när man inte kan kutymen och inte är van vid det, då kan det bli svårt när man pratar med en historiskt stor klubb. Han är fortfarande i Paris och verkar inte glad över det.

Lamari lär, vad det verkar, inte ha några planer på att släppa uppdraget. Inte minst då hon nyligen adderade talangen Rayan Cherki sitt spelarstall.

Inte smart, enligt Le Mées.

– Det är inte hennes jobb, hon har inte det i sig. Om jag ville starta en restaurang, men inte visste något om hur man lagade mat, då skulle jag inte göra det. Man måste vara självkritisk och förstå vad man håller på med, säger hon.

LÄS MER:Mbappés besked: "Stanna är mitt enda alternativ"

LÄS MER:Mbappé bekräftar: Vill inte förlänga

LÄS MER:Mbappé efter rasismskandalen "Du är inte ensam"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS