PSG-målvakten Sergio Rico har fått lämna sjukhuset

Paris Saint-Germains målvakt Sergio Rico har skrivits ut från Virgen del Rocio-sjukhuset i Sevilla – nästan tre månader efter att en hästolycka försatte honom i koma.
”Från och med nu måste jag jobba hårt för att återhämta mig till 100 procent”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Det var den 28 maj som PSG-målvakten Sergio Rico skadades allvarligt i en hästolycka i Spanien. Rico skadades allvarligt när han blev sparkad i ansiktet av en häst.

Den 29-årige spanjoren har varit inlagd på sjukhuset sedan olyckan och tre veckor låg han i medicinsk koma.

På fredagen skrevs Rico ut från sjukhuset i Sevilla, nästan tre månader efter olyckan.

Om Rico kommer kunna återvända till fotbollen är fortfarande oklart.

”Jag är äntligen hemma med min fru och min familj, och det är det jag behöver mest. Från och med nu måste jag jobba hårt för att återhämta mig till 100 procent”, skriver han på Instagram där han också tackar för det stöd han fått sedan olyckan.

ANNONS

”Dagens bild. Du kommer inte se något finare än det här. Så glad att se dig så här min broder”, skriver lagkamraten Kylian Mbappé på Instagram.

Sergio Rico har vunnit Europa League två gånger med moderklubben Sevilla och gjort en landskamp för Spanien. Numera tillhör han den regerande franska mästarklubben PSG.

LÄS MER:Sergio Rico var en halv centimeter från döden

LÄS MER:Sergio Rico intensivvårdas efter hästolyckan

LÄS MER:Efter hästolyckan: Sergio Rico har lämnat intensiven

LÄS MER:Sergio Rico kan prata efter ridolyckan: "Vet vilka vi är"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS