Otäcka bilderna – Malmö FF:s Adi Nalic vred till knäet

Malmö FF drabbades av dubbla smällar på torsdagskvällen.
Man tappade poäng mot Värnamo – och Adi Nalic vred till knäet ordentligt.
– Man lider med honom, säger Ola Toivonen till Sportbladet.

ANNONS
|

Ett favorittyngt Malmö FF har blandat och gett under säsongsinledningen. Senast vann man övertygande mot AIK. Nu fick man nöja sig med 0–0 mot nykomlingen Värnamo.

Det var en tung himmelsblå afton, där ingenting blev som tänkt.

– Vi är inte nöjda men får respektera en poäng borta. Vi gör inte grundjobbet. En typisk allsvensk match, säger Malmös tränare Milos Milojevic till Sportbladet.

Allra tyngst slutade det för Adi Nalic. Malmöspelaren kom in från bänken i den 65:e matchminuten, och råkade illa ut 25 minuter senare.

I de absoluta slutminuterna var han inblandad i en duell som slutade med han försökte undvika att falla ut på löparbanan. Istället vred han till knäet ordentligt – och skrek ut sin smärta.

ANNONS

”Det ser inte bra ut”

Han fick hjälpas av planen, och fångades sedan på bild av Sportbladet hårt bandagerad runt knäet med huvudet besviket vilandes på ett trappräcke.

– Det ser inte bra ut, tyvärr. Det är en vridning. Vi vet inte vad ännu. Jag hoppas för honom och för oss att det inte är det allra värsta, säger Milojevic, och syftar kanske främst på en korsbandsskada.

– Vi får hoppas på det bästa nu när de åker till sjukhuset om några dagar för att röntga. Klart man lider med honom nu när han ser ledsen ut, säger lagkamraten Ola Toivonen, som nyligen kom tillbaka från just en sådan skada, till Sportbladet.

Efter matchen syntes Nalic få hjälp av Värnamospelaren Abdussalam Magashy att kliva ned för trapporna på Finnvedsvallens IP på vägen till spelarbussen.

Krysset innebär att Malmö kliver upp på åtta poäng efter fyra spelade matcher. Härnäst, på måndag, ställs man mot IFK Göteborg.

Värnamo står på två poäng, och möter Degerfors samma dag.

LÄS MER:Så tacklar Blåvitt tuffa perioden

LÄS MER:Han hjälpte Alexander Jeremejeff till storformen

LÄS MER:Inget snack – Richard Berkling kommer få rätt redan i år

ANNONS