Östers målvakt poängräddare på stopptid – nickade in 2–2-målet

Toppmatch i superettan mellan Öster och Västerås, då klev en oväntad poängräddare fram.
På stopptid nickade Östers målvakt Miloje Prekovic in 2–2.
– Det var ett bra avslut, säger han till Discovery plus efter matchen.

ANNONS
|

Östers IF, på kvalplats, tog på måndagskvällen emot tabelltvåan Västerås SK hemma på Visma arena. Viktiga poäng i toppstriden stod på spel och länge såg det ut som att bortalaget skulle få ta med sig alla tre hem till Västerås.

I början av andra halvlek gick de upp i en tvåmålsledning. Förvisso kom Östers reducering snabbt därefter men fram till matchminut 97 var de fortfarande i ledningen med 2–1.

Men så fick hemmalaget en hörna och målvakten Miloje Prekovic tog sig upp till straffområdet. Där, i princip helt omarkerad, kunde han nicka in 2–2 och såg därmed till att hemmalaget fick med sig en poäng från toppmötet.

ANNONS

– Jag vet inte var jag ska börja, det var så bra atmosfär och allt. Vi vill vinna så mycket i dag för att komma närmare våra konkurrenter ovanför. Vi har några bra chanser men i slutändan är vi nöjda med lika med tanke på att vi kvitterade sent, säger Prekovic till Discovery plus efter matchen.

Målet var Prekovics första i karriären.

– Jag var ensam, det var ett bra avslut. Det är mitt första mål i karriären. Jag tycker att det är så viktigt för självförtroendet att inte förlora den här matchen på hemmaplan, säger han.

LÄS MER:HIF-tränaren Stuart Baxters stora hyllning av Gais

LÄS MER:Efter alla turer – Lindberg slog till med dunderinsats för Gais

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS