Östers målvakt poängräddare på stopptid – nickade in 2–2-målet

Toppmatch i superettan mellan Öster och Västerås, då klev en oväntad poängräddare fram.
På stopptid nickade Östers målvakt Miloje Prekovic in 2–2.
– Det var ett bra avslut, säger han till Discovery plus efter matchen.

ANNONS
|

Östers IF, på kvalplats, tog på måndagskvällen emot tabelltvåan Västerås SK hemma på Visma arena. Viktiga poäng i toppstriden stod på spel och länge såg det ut som att bortalaget skulle få ta med sig alla tre hem till Västerås.

I början av andra halvlek gick de upp i en tvåmålsledning. Förvisso kom Östers reducering snabbt därefter men fram till matchminut 97 var de fortfarande i ledningen med 2–1.

Men så fick hemmalaget en hörna och målvakten Miloje Prekovic tog sig upp till straffområdet. Där, i princip helt omarkerad, kunde han nicka in 2–2 och såg därmed till att hemmalaget fick med sig en poäng från toppmötet.

ANNONS

– Jag vet inte var jag ska börja, det var så bra atmosfär och allt. Vi vill vinna så mycket i dag för att komma närmare våra konkurrenter ovanför. Vi har några bra chanser men i slutändan är vi nöjda med lika med tanke på att vi kvitterade sent, säger Prekovic till Discovery plus efter matchen.

Målet var Prekovics första i karriären.

– Jag var ensam, det var ett bra avslut. Det är mitt första mål i karriären. Jag tycker att det är så viktigt för självförtroendet att inte förlora den här matchen på hemmaplan, säger han.

LÄS MER:HIF-tränaren Stuart Baxters stora hyllning av Gais

LÄS MER:Efter alla turer – Lindberg slog till med dunderinsats för Gais

ANNONS