Öis-kaptenens fantasy-val inför andra omgången

Daniel Paulson har ett rykte att hålla uppe. Efter fjolårets seger i Öis interna fantasyliga bär han ett visst favoritskap också i GP:s liga – och bjuder på sitt vägval inför omgång två.
– Gurra (Ludwigson red anm) måste in. Annars blir han grinig på mig, säger han.

ANNONS
|

Örgryte fick en tung start på superettan i och med förlusten mot Öster. Daniel Paulsons start i allsvenskan fantays var åtminstone något bättre. Med 52 poäng intjänade ligger han på en stabil 124:e plats i Göteborgs-Postens fantasyliga.

– Det är en okej start. Det får man vara hyfast nöjd med. Jag gjorde ett lite dåligt kaptensval, med Sead Haksabanovic. Jag trodde Norrköping skulle vinna, men det var snöoväder som ställde till det för dem, säger han.

LÄS MER:Julius Lindberg och Tobias Heintz tar ut sina lag i Allsvenskan fantasy

Daniel Paulsons lag efter den första omgången.
Daniel Paulsons lag efter den första omgången. Bild: Skärmdump

Öis-kaptenen, som i fjol vann lagets interna fantasy-liga, lyckades pricka rejält rätt i sin elva i och med valet av Saku Ylätupa.

ANNONS

– Han var solklar. Han hade startat under försäsongen och gjort det bra. En offensiv mittfältare som är billig också, säger han.

Till omgång två har han redan nu bestämt sig för att byta ut Jonathan Levi, som med bara två poäng inte gjorde någon ägare glad i mötet med Sirius. In kommer kompisen Gustav Ludwigson komma.

– Gurra ska in. Annasr blir han grinig. Tanken var från början att han skulle in där. Annars ska nog Fenger få komma in från bänken också. Johan Bertilsson ska också få en plats, de möter Kalmar hemma.

Vilken spelare får man inte vara utan i år?

– Sead Haksabanovic. Det känns som en gubbe man måste ha i sitt lag.

LÄS MER:Tävla mot GP:s reportrar och fotbollsstjärnorna i Allsvenskan fantasy

LÄS MER:Tidigare elitspelaren Joakim Sjöhage har blivit fantasy-frälst

Det är enkelt att gå med i tävlingen. Skapa ett lag här, sök på ligan ”Göteborgs-Postens fantasyliga” och skriv in koden 6uhhic – och du är med och tävlar om fina priser.

ANNONS