Maja Nilsson Lindelöf och äktenskapskravet på Victor

Victor Nilsson Lindelöf och hans hustru Maja har varit ett par länge. Medan flera av deras vänner valt att ha äktenskapsförord har paret valt den motsatta vägen.
– Jag har tyckt att det är helt jävla orimligt, säger Maja Nilsson Lindelöf i ”Fördomspodden”.

ANNONS
|

De träffades tidigt och har varit ett par i över tio år. Victor Nilsson Lindelöf och hans hustru Maja har även två barn ihop och gifte sig för fem år sedan. Sedan en tid tillbaka bor paret i Manchester sedan Victor värvades dit från Benfica i Portugal.

Nu berättar Maja om parets deal med varandra.

För de har valt att inte ha något äktenskapsförord.

– Våra kompisar i fotbollsvärlden, vi har sett på så nära håll hur alla har skrivit äktenskapsförord och jag har tyckt att det är helt jävla orimligt. Så vi hade inte ens samtal om det jag och Victor, jag tror han visste vad jag tyckte, säger hon i Fördomspodden.

ANNONS

Paret har även en överenskommelse att så länge Victor spelar fotboll är det han som får styra över var de hamnar. Sedan när fotbollskarriären väl är över blir det omvänt då Maja istället får styra det mesta.

– Vi har en deal. Nu får vi verkligen hoppas vi fortsätter vara gifta, för samma dag han slutar får jag bestämma allt. Var vi ska bo, hur det ska gå till, säger hon.

”Vi har bott utomlands i tio år nu”

Vart paret ska slå ner sina pålar i framtiden är ännu oklart. Efter så många år utomlands har de vant sig vid att leva i länder som Portugal och England. Men paret har även ett hus i Västerås sedan ett par år tillbaka.

– Vi vet inte. Ena dagen känner vi för Sverige och Stockholm. Men vi har bott utomlands i tio år nu, så desto mer man bor utomlands, desto mer uppskattar man det livet, andra kulturer och ett annat sätt att leva, säger Maja i ”Fördomspodden”.

ANNONS