Magdalena Eriksson och Pernille Harder klara för Bayern München

Chelseastjärnorna Magdalena Eriksson och Pernilla Harder lämnar. Nu har de skrivit på för tyska Bayern München. Kontrakten är skrivna över 2026.

ANNONS
|

Eriksson anslöt till det blåa Londonlaget 2017 och Harder flyttade efter 2020. Duon, som också är sambos, var under flera år några av klubbens viktigaste och största stjärnor.

Ett tag tillbaka aviserade de båda att de efter säsongen är ute efter nya utmaningar, i samband med detta kom lagkapten Eriksson med ett tårdrypande avsked till supportrarna.

”Fick en bra känsla direkt”

Ganska tidigt kom rapporter om att nästa anhalt för stjärnorna, som varit tydliga med att de om möjligt gärna fortsätter spela i samma lag, skulle bli tyska Bayern München.

Och nu står det klart att de lämnar den engelska mästaren för den tyska.

ANNONS

– Jag fick en bra känsla direkt. Bayern är extraordinär klubb med en imponerande historia, säger Eriksson till klubbens hemsida.

– Bayern är en fantastisk klubb, spelarna och laget har en stor potential. Jag ville såklart bli en del av detta, säger Harder.

Kontrakten är signerade över 2026.

LÄS MER:Känslosam Eriksson lämnar Chelsea som mästare

LÄS MER:Magdalena Eriksson bekräftar: lämnar Chelsea

LÄS MER:Landslagsstjärnans målsuccé i avskedsmatchen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS