Kristoffer Lund klar för BK Häcken

Häcken har gjort klart med ett nyförvärv. Nu meddelar klubben att 19-årige ytterbacken Kristoffer Lund ansluter från danska Esbjerg.
– Jag är glad och stolt, säger Lund på hemsidan.

ANNONS
|

Häcken har rapporterats bli av med landslagsbacken Martin Olsson som enligt uppgifter ska vara nära en övergång till Malmö FF.

Nu har klubben plockat in vad som i sådana fall blir veteranens ersättare.

På sin hemsida meddelar man att danske ytterbacken Kristoffer Lund är klar för klubben. 19-åringen kommer senast från danska Esbjerg och har skrivit på ett kontrakt på 3,5 år.

– Jag är glad och stolt över att ha skrivit på för BK Häcken. Jag ser fram emot att få börja spela, träffa alla supportrar och förhoppningsvis kan vi plocka många poäng tillsammans, säger Lund till klubbens hemsida.

ANNONS

Martin Ericsson: ”Fått ett väldigt bra intryck”

Kristoffer Lund kommer som konstaterat till Häcken från Esbjerg, men fostrades till en början i Midtjylland. Sportchef Martin Ericsson om värvningen.

– Det är en framför allt väldigt duktig defensiv spelare, som är välskolad, professionell och målmedveten. Vi har fått ett väldigt bra intryck av honom och de goda referenserna vi fått har också bekräftat det vi själva sett.

ANNONS