Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Klubben har tröttnat på svensken – vill se honom lämna

Oscar Hiljemarks framtid i Palermo verkar vara över. Enligt Tuttomercatoweb ska klubben och Hiljemark tröttnat på varandra.

Han har slagit sig in i A-landslaget på riktigt under Janne Anderssons ledning. Nu ser Oscar Hiljemark, 24, ut att lämna Serie A och Palermo. Hans debutår i klubben efter flytten från Elfsborg blev succéartad och det snackades om intresse från flera andra klubbar, däribland Milan.

Hiljemarks andra år i Palermo går desto tyngre. Klubben är jumbo i ligan och Hiljemark har fått klä skott för den dåliga säsongen.
– Jag undrar vad som hänt med honom. Det är märkligt att en spelare som han står för en sådan svag prestation. Det är precis som att han inte trivs. Som att han letar efter andra ligor. Men vi behöver hans kvalitéer på vårt mittfält, sa ägaren Maurizio Zamparini till Corriere dello Sport.

Framtiden för Hiljemark verkar nu vara över. Enligt Tuttomercatoweb ska både Hiljemark och Palermo jobba för en flytt för svensken i januari.
”Hiljemark och Palermo vill säga adjö till varandra. Historien har nått slutstationen och svensken ska ha tröttnat på situationen i Palermo samtidigt som missnöjet från Palermos sida ska vara ömsesidigt. De vill se honom lämna”, skriver sajten.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.