Klart: Anton Andreasson klar för Öis

Bara timmar efter att nya huvudtränaren presenterats meddelar Öis nyförvärv. Anton Andreasson ansluter till Rödblått, något GP tidigare rapporterat om.

ANNONS
|

Under måndagseftermiddag hade Örgryte presskonferens och presenterade ny huvudtränare: Keith Millen.

LÄS MER:Keith Millen tar över Örgryte IS

Bara timmar senare kom klubben med nästa nyhet.

Förra veckan kunde GP berätta att Öis gjort klart med Östers Anton Andreasson.

– Ambitionen är väl som alla andra att spela så högt upp som möjligt, sedan får vi se vad som händer, sa 26-åringen till GP då.

Nu bekräftar klubben värvningen av mittfältaren.

Anton Andreasson har skrivit ett tvåårskontrakt med Öis.

– Det känns bra, skitbra. Skönt att allt är löst och alla bitar är på plats. Ska bli kul att köra igång den 4 januari. Öis är ju en klubb jag mött många gånger det har alltid varit en bra och respekterad klubb, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

LÄS MER:Keith Millen vill ta Premier League till Örgryte

Sportchef Igor Krulj om värvningen:

– Anton är en hårt arbetande mittfältare med en fin vänsterfot som tillfört väldigt mycket till laget i alla klubbar han varit i. En spelare som man alltid kan förlita sig på att han kommer tillföra ett jobb av högsta klass utifrån hans förutsättningar.

Andreasson är fostrad i Elfsborg och lämnade 2017 klubben för Jönköpings Södra. Han lämnade sedan J-Södra efter endast en säsong och anslöt till Öster.

Nu lämnar Andreasson alltså Växjö och Öster för Göteborg och Öis. Säsongen 2019 blev det totalt 22 matcher, ett mål och två assist för mittfältaren i superettan.

LÄS MER:Keith Millen kan ta med sig spelare från England

ANNONS