Kallade in spökjägare – för att bli av med George Bests ande

Fotbollsikonen George Best dog för 17 år sedan. Men enligt exfrun hemsöker han fortfarande deras gemensamma hem. Därför har hon kallat in spökjägare, berättar hon för Daily Star.

ANNONS
|

Best blandade bländande insatser på planen med kontroverser. Han räknas som en av de största genom alla tider, och utsågs av Fifa till 1900-talets sjätte bäste spelare. Dessutom står han som staty utanför Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford, klubben där han bar det ikoniska numret sju och firade stora framgångar.

Samtidigt hade han stora problem med alkohol, redan som spelare. Komplikationer från alkoholismen gjorde att han avled 2005, endast 59 år gammal.

Men bara för att han gått bort betyder inte det att han inte längre finns bland oss. Åtminstone inte enligt exfrun Alex Best.

I en intervju med Daily Star berättar hon att saker rört sig oförklarligt i deras hem.

ANNONS

Hemsöker hemmet efter drunkningsolycka

Bland annat har tunga möbler bytt plats, och kläder försvunnit i veckor i sträck för att sedan dyka upp igen. Detta är Bests ande som gör små trick, menar exfrun.

– Det här huset är minst sagt hemsökt. Jag har bott här själv i massor av år, och Georges ande har alltid varit här, säger hon till Daily Star.

Inte bara det. För att få stopp på de paranormala aktiviteterna i huset tillkallade Alex Best spökjägare. I deras researcharbete fann dessa att två andra andar, utöver Bests, härjade i huset.

För länge sedan bodde det nämligen en annan man i huset – som också hette George Best. Dennes dotter dog vid sex års ålder i en drunkningsolycka, vilket ska ha gjort att deras osaliga andar fortfarande vandrar i huset.

Därför fick exorcisterna att utföra olika ritualer för att fördriva andarna. Bland annat har man bränt salvia, vilket ska ha lugnat huset.

Trots andarna verkar Alex Best inte ha några planer på att flytta.

LÄS MER:Ballon d’Or-juryn tar ut tidernas bästa elva

ANNONS