John Guidetti och Kristoffer Nordfeldt i bråk på AIK:s träning

Det hettade till på AIK:s försäsongsträning. John Guidetti och Kristoffer Nordfeldt fick säras på, enligt Fotbollskanalen.
– Vi var på väg att få bryta träningen, säger tränare Andreas Brännström.

ANNONS
|

Enligt nyhetskällan var det hetsigt träningen igenom. Det hela nådde sitt klimax under ett avslutande spel, fem mot fem.

Två lag ställdes mot varandra. Det ena bestående av Kristoffer Nordfeldt, Alexander Milosevic, Bilal Hussein, Omar Faraj och Viktor Fischer, det andra av Kenny Stamatoupolous, Sotirios Papagiannopoulos, Rui Modesto, Abdussalam Magashy och John Guidetti.

Först hamnade Guidetti och Milosevic i luven på varandra. När Guidetti satsade hårt två gånger om mot Nordfeldt rök de två stjärnorna ihop.

Guidetti och Nordfeldt ställde sig ansikte mot ansikte och skrek på varandra, lagkamrater fick då sära på spelarna.

”Det kommer att bli konflikt”

Efteråt kommenterar tränare Brännström det inträffade.

ANNONS

– Vi är så många personer här och bor på varandra i tio-elva månader, det kommer att bli konflikt och då är det viktigt hur man löser det. Antingen löser man det på ett bra sätt som spelarna nu gjorde, eller så får man sitta i möte som skolpojkar med mig och så får jag lösa det, säger han till Fotbollskanalen.

Guidetti ser inte heller det hela som särskilt allvarligt.

– Det är jättebra, det är den intensiteten vi ska ha. Sedan blev vi vänner. Det har hänt 1 500 gånger på träningar jag har varit med på, säger han.

LÄS MER:Götaholm BK auktionerade ut stjärnornas tröjor för att åka på fotbollscup

LÄS MER:Guidetti backar – efter ”bajsbråket” med Jeremejeff

LÄS MER:John Guidetti och Alexander Jeremejeff i bråk i spelartunneln

ANNONS