Isaac Kiese-Thelin lämnar landslaget

Isaac Kiese Thelin lämnar landslagssamlingen. Anledningen är att han är i slutförhandlingar med en ny klubb.

ANNONS
|

I går blev han målskytt i träningsmatchen mot Uzbekistan. I dag lämnar Isaac Kiese-Thelin landslagssamlingen, tillfälligt, för att skriva på för en ny klubb.

– Vi vill såklart inte stå i vägen i våra spelares karriärer. Efter att ha stämt av med vårt medicinska team så har vi hittat en bra lösning där Isaac kan återansluta till truppen efter ha testats igen, säger landslagschef Stefan Pettersson till förbundets hemsida.

Anfallaren lämnade samlingen i morse, och kommer att ansluta till truppen på tisdag inför matchen mot Grekland.

Förväntas lämna storklubben

Sedan 2017 tillhör Kiese-Thelin det belgiska laget Anderlecht, en klubb han varit utlånad från ett flertal gånger. Anfallaren har aldrig tagit en ordinarie plats i laget och hans kontrakt med klubben löper ut efter säsongen.

ANNONS

Trots detta såg det ut som att han skulle bli kvar i storklubben när transferfönstret stängde förra veckan. Men enligt Sportbladet ska Anderlecht fått ett bud från en turkisk klubb, samtidigt som det finns intresse från Förenade Arabemiraten.

– Det finns fortfarande några dagar kvar på vissa fönster så vi får se vad som händer, sade anfallaren efter matchen mot Uzbekistan.

Turkiets transferfönster stänger på onsdag.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS