Inga dönare: ”Domarspecial, uppspelssnack med Axén och ny Elfsborgstränare”

Är Alexander Axén fortfarande förbannad? Är det kris i Öis? Samtidigt imponerar Gais inte medan IFK Göteborg tar steg och Häcken fortsätter med galna matcher.
Dessutom gästas GP:s fotbollspodd ”Inga dönare” av domaren Granit Maqedonci.

ANNONS
|

GP:s fotbollspodd ”Inga dönare” har släppt ännu ett avsnitt – som denna veckan snackar ner omgång tre, där både Häcken och IFK Göteborg tog sina första vinster i årets allsvenska säsong.

– Det kändes på hela IFK Göteborg att den segern betydde massor för klubben. Det var rejält glada miner efteråt, säger Fredrik Janlind som var på plats nere i Kalmar.

Samtidigt förlorade Öis på nytt och är krisen på gång hos rödblått? Gais imponerade inte mot Norrköping – samtidigt som Utsikten fortsätter ta poäng.

För Häckens damer blev det planenlig seger mot Norrköping i premiären, även om det satt hårt inne, väldigt hårt inne och det var stor dramatik där.

ANNONS

– Det var klassisk underskattning där från Häcken, säger Joel Besseling.

Det riktades återigen stort fokus mot domsluten, och dagen till ära gästas podden av domaren Granit Maqedonci.

I avsnittet pratar han bland annat om straffsituationen han valde att fria på Bravida arena, sprickan mellan klubbarnas medlemmar och domarkåren gällande VAR där han är tydlig med vad han vill se i framtiden.

Lyssna på podden här:

LÄS MER:Höjdpunkter: BK Häcken – Brommapojkarna

LÄS MER:Fotbollspanelen: ”Det är Blåvitts största problem i sammanhanget”

LÄS MER:Spelare och ledare i IFK Göteborg efter segern mot Kalmar: ”Viktigt för vår framtid”

ANNONS