Robin Söder blev avbruten i sin intervju på grund av ett rejält utbrott.
Robin Söder blev avbruten i sin intervju på grund av ett rejält utbrott. Bild: Fotbollskanalen

Hör vansinnesutbrottet i intervjun: "Brinner till i skallen"

Robin Söder intervjuades av Cmore efter att Blåvitt åkt på ett omdiskuterat kvitteringsmål i den 96:e minuten. Då avbröts intervjun av ett rejält utbrott från IFK-spelaren Sebastian Eriksson.
– Han står offside och det är det jag är arg för. Jag är siste man så jag vet att han är offside, säger Sebastian Eriksson.

ANNONS
|

IFK Göteborg fick bara med sig ett kryss från bortamötet med Falkenberg. Detta efter att hemmalagets Calle Johansson kvitterat tillställningen i matchens 96:e minut. Ett mål som dessutom skulle bli omtalat.

Dels gränsade bollen till att vara över sidlinjen innan inlägget kom. Sedan hade matchklockan passerat de fem utsatta tilläggsminuterna och enligt IFK-spelaren Sebastian Eriksson uppkom också målet av en offside-situation.

– Jag är siste man så jag vet att han är offside, säger Sebastian Eriksson till GP.

Efter matchen intervjuades IFK:s Robin Söder i Cmore och var såklart besviken över matchutgången som han dessutom följde från bänken.

Söders besvikelse var dock inte i paritet med Sebastian Erikssons. Eriksson fick ett rejält vansinnesutbrott i spelargången vilket orsakade att intervjun med Robin Söder fick avbrytas.

ANNONS

– När du har sprungit där i 96 minuter och tiden är slut och de gör mål efter det så blir det mycket känslor med en gång. Sedan försöker man lugna ned sig, men det tar någon minut. Jag blir självklart arg när jag vet att det är offside och då är det ju det jag tänker på först och främst. Då blir man helt galen, när en domare står och är helt stissig och inte vet vad han ska kolla på så blir det inte bättre, säger Sebastian Eriksson.

Men det var inte bara domaren som orsakade frustrationen hos IFK-spelaren. Eriksson gav även sig själv och det egna laget kritik för att man inte lyckades spela hem tre poäng mot Falkenberg.

– Domare gör misstag och det gör vi också. Vi hade kunnat putta ut bollen till inkast istället för att försöka göra mål i 95:e. Sedan blir det speciellt när det är tre-fyra situationer inom 20 sekunders tid i sista minuten av matchen, då är det klart att det brinner till i skallen. Men, alla gör vi misstag, säger Sebastian Eriksson.

Här är intervjun där Robin Söder avbryts av ilskna utspelet:

ANNONS