Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hellströms hyllning till Gais i nya videon: "Har tappat det fullständigt"

Håkan Hellström hyllar Gais i sin nysläppta video. – Han har tappat det fullständigt, säger Gais marknadschef Erik Bergkvist.

Videon till ”Din tid kommer” släpptes på tisdagsförmiddagen. En fiktivt åldrad Håkan Hellström ser i videon tillbaka på sin karriär. Från en säng på ett ålderdomshem drömmer han om det som varit. Bland annat tiden som ung fotbollstalang, iförd grön Gaiströja.

– Och med ett stort fett Gaisemblem i bakgrunden. En sådan här dag är man fett nöjd, jublar Erik Bergkvist.

Håkan Hellström är sedan tidigare ett stort Gaisfan och klubbens mest profilerade supporter. Att han nu hyllar klubben i sitt hjärta gläder Gais marknadschef.

– Jag tycker att det är fantastiskt. Håkan Hellström förtjänar all respekt. Tyvärr missar han derbyt mot Öis på lördag på grund av att han har en spelning i New York. Men han går på alla andra matcher.

Vad betyder det för Gais att ni syns i detta sammanhang?

– Jag tror att vi betyder lika mycket för honom som han för oss. Det är fint att Gais finns kvar i hans hjärta och världsbild efter all framgång. Det är väldigt vackert, säger Erik Bergkvist.

– Själva videon är fantastisk. Han tänker tillbaka på sitt liv och befinner sig på ett ålderdomshem. Han har tappat det fullständigt! skojar Erik Bergkvist.